דלג לתוכן
הסדרי נגישות
הזמן שולחן
הסיפור שלנו
גלרייה
תפריטים
אירועים
שובר מתנה
מועדון לקוחות
דרושים
צור קשר
תפריט
הסיפור שלנו
גלרייה
תפריטים
אירועים
שובר מתנה
מועדון לקוחות
דרושים
צור קשר
משרה
תיאור המשרה הגדרות ודרישות תפקיד
מלצר/ית
הגדרת התפקיד
מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתן ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
אירוח, שירות, אדיבות ואחריות.
עירנות וזמינות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו אצלנו במסעדה.
הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
לאחר תהליך ההכשרה.
דרישות התפקיד
זמינות ל-4 משמרות מינימום בשבוע.
הגשת משמרות בשישי ושבת – חובה.
נכונות לעבור הכשרה מלאה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
יכולת עבודה בצוות.
חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
עמידה במצבי לחץ.
אנגלית שוטפת – יתרון.
ניסיון קודם במלצרות – יתרון.
ברמנ/ית
הגדרת תפקיד
מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתן ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
הכנת קינוחים / שתייה חמה / קרה / אלכוהול לכלל לקוחות המסעדה.
נדרשת בקיאות בתפריט האלכוהול של המסעדה.
ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
חיוך, אחריות, אדיבות ושירותיות.
הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
לאחר תהליך ההכשרה.
דרישות התפקיד
זמינות ל-3 משמרות מינימום בשבוע,
הגשת משמרות בשישי ושבת – חובה.
נכונות לעבור הכשרה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
ניסיון בעבודה כברמן/ית
יכולת לעבוד במצבי לחץ.
אנרגטיות ויחסי אנוש מעולים וכמובן יכולת לעבוד בצוות.
אנגלית שוטפת – יתרון.
מארח/ת
הגדרת תפקיד
מתן שירות ראשוני ללקוחות המגיעים למסעדה, והושבתם בשולחן שישביע את רצונם.
אדיבות, חיוך, אחריות ושירותיות.
מענה לכל הטלפונים המגיעים למסעדה – מתן מענה אדיב לשאלות ולקיחת הזמנות.
ניהול רישום הזמנות, שיבוץ לשולחנות והכנה לקראת המשמרת.
שיתוף פעולה עם כל עובדי הפלור.
דרישות התפקיד
זמינות עבודה בימי ושישי ושבת – יתרון.
סדר וארגון – חובה!
כושר התבטאות גבוה.
יכולת לעבוד במצבי לחץ.
ניסיון קודם באירוח – יתרון.
אנגלית – חובה.
שפות נוספות – יתרון.
מנהל/ת משמרת
הגדרת תפקיד
ניהול שוטף של המשמרת – ניהול כללי של העובדים – הדרכה, עזרה ופתרון בעיות.
עבודה מול ספקי המסעדה.
ערנות לתפקוד המלצרים במהלך המשמרת.
מתן עזרה לשאר עובדי המשמרת לתפקוד מהיר ויעיל יותר.
מציאת פתרונות לבעיות מול לקוחות.
לקיחת אחריות, שירותיות ואדיבות.
אחריות על קבלה, הדרכה והכשרה של עובדים חדשים.
דרישות התפקיד
זמינות ועבודה בסופ"שים ובחגים.
יכולת עבודה בצוות.
עמידה במצבי לחץ.
ניסיון קודם בניהול – יתרון.
טבח/ית
הגדרת התפקיד
ידע מעמיק בתפריט המסעדה כולל – מתכונים \ טכניקות בישול \ מרכיבים עיקריים \ שינויים אפשריים \ רכיבים אלרגניים.
שימוש במיומנויות שונות לשליטה בבישול.
הכנת הפסים (חם\קר).
שמירה על ניקיון והיגיינה בסביבת העבודה.
עבודה בשיתוף פעולה עם צוות הפלור.
דרישות התפקיד
ניסיון במטבח – יתרון.
הגשת משמרות בשישי ושבת – חובה.
זמינות לעבודה בערב.
יכולת עבודה תחת לחץ.
יכולת עבודה בצוות.
אהבה גדולה לבישול ולאוכל.
בחירת משרה
מלצר/ית
ברמנ/ית
מארח/ת
מנהל/ת משמרת
טבח/ית
שם פרטי
שם משפחה
דוא"ל
טלפון
איך הגעת אלינו ?
פייסבוק
אינסטגרם
חבר/ה שעובד או עבד
מכיר/ה את המקום
מנסה את מזלי
אחר
האם את/ה מעל גיל 18 ?
כן
לא
האם את/ה מסוגל לעמוד כ-6-9 שעות משמרת
כן
לא
האם את/ה מוכן לעבוד בסופי שבוע ?
כן
לא
האם יש לך איך להגיע למסעדה באופן עצמאי ?
כן
לא
היכן עבדת קודם ?
האם יש לך חברים שעובדים אצלנו?
מדוע אתה רוצה לעבוד איתנו ?
כמות משמרות וזמינות לעבודה
שלח
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס